Retourneren en terugbetalingen

Toet toet studio retourbeleid

Bij toet toet studio streven we naar de volledige tevredenheid van onze klanten. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, zijn wij hier om u te helpen.

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, heeft u 14 dagen vanaf de datum van ontvangst om een retourzending aan te vragen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je toet toet studio (Carolien De Rop Illustrator) via een verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. 

Het product moet in de originele staat verkeren en ongebruikt zijn. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot de verwerking van uw terugbetaling, dit kan tot 14 dagen duren. 

De kosten voor het verzenden van uw retourneren van een product zijn voor rekening van de klant, tenzij anders vermeld. We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken om het retourpakket te versturen. 


Indien wij het artikel niet ontvangen, of er schade aan het product is kan er niet overgegaan worden naar terugbetaling.

Volgende artikelen vallen niet onder het retourrecht:
* Gepersonaliseerde artikelen
* een geschenkbon

Defecte of Beschadigde Producten

Als u een defect of beschadigd product heeft ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Stuur ons een foto van het product. Wij zullen de situatie beoordelen en passende maatregelen nemen om het probleem op te lossen.

5. Contactgegevens voor Retourzendingen

Voor vragen of om een retourzending aan te vragen,
kunt u contact met ons opnemen via
toettoetstudio@gmail.com of
Antwerpsestraat 119
2640 Mortsel
België

Dit retourbeleid is bedoeld om u te informeren over onze retourprocedures. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.